Kolimisteenus - Tallinn

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
Kolimisteenus
Location
Narva mnt 1, 10111, Tallinn, Harjumaa, Estonia
Contact number
+372 651 8448
Contact Person Kolimisteenused
Establishment year 2000
Employees 1-5
E-mail address
Listed in categories
Company description
Kolimine võib olla keeruline protsess, kuid meie kolimisteenus pakub terviklikku ja usaldusväärset lahendust. Oleme pühendunud kliendi rahulolu tagamisele, mis väljendub meie kõrges kliendihoidmise määras, positiivsetes tagasisides ning kogenud ja professionaalses meeskonnas.

Meie paindlikud teenused hõlmavad kõike alates mööbli lahtivõtmisest ja pakkimisest kuni asjade lahti- ja kokkupakkimiseni uues kohas. Lisaks kodukolimistele pakume ka ettevõtete kolimist, raskete esemete transporti ning mitmeid abitöid ja lisateenuseid.

Hindame klientide aega ja vajadusi, pakkudes kiiret ja tõhusat teenust. Meie kolimisspetsialistid on koolitatud ja varustatud kaasaegsete vahenditega, tagades teie vara ohutu transportimise. Lisaks pakume lisateenuseid nagu mööbli kokku- ja  
Show more lahtivõtmine ning tõsteteenused.

Klientide vara ohutus on meie prioriteet. Meie kolimisteenus hõlmab kõiki etappe, alates pakkimisest kuni mööbli paigaldamiseni, järgides kõrgeid turvastandardeid. Lisaks oleme kindlustatud, et kaitsta klientide vara võimalike kahjude eest.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset kolimisteenust Eestis, siis valige meid. Teeme teie kolimise sujuvaks ja muretuks, olles abiks igas kolimisetapis. võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teid oma kolimisega.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Kolimisteenus or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Kolimisteenus is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP